SMART eszközök szoftverei, menedzselése

Napjainkban egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az egy rendszerben működő, nem felhasználói számítógépek (kioszkok, 24/7 média eszközök, információs pultok – összefoglaló néven embedded eszközök) központilag menedzselhetők legyenek. Ennek az igénynek a kielégítésére kezdtük el fejleszteni saját online távfelügyeleti rendszerünket, melynek különböző elemeit számos, jelenleg is működő rendszerünkbe már integráltunk.

A rendszer működésének elve, hogy a rendszer alapját képező adatbázist és a távfelügyeleti alkalmazást egy központi szerveren helyezzük el, amit a felhasználók webes böngészők segítségével érhetnek el. Bejelentkezést követően a felhasználó jogosultsága alapján jelennek meg az elérhető funkciók, így lekérdezhetők, vagy módosíthatók a rendszer különböző paraméterei, bármelyik a hálózatra kapcsolt web-kompatibilis eszközről. Szoftverünk webes felületei lehetőséget adnak a rendszer teljes körű ellenőrzésére és beállítására.

Lépjen be velünk az igazi 21. századba, az infokommunikációs technológiák (ICT) világába! Ne csak kövesse a példát, de szolgáljon például. Használja fel azokat a közösségi terekre(be) szánt megoldásainkat (okos bútorok, info-pontok, interaktív helyek), innovatív alkalmazásainkat, melyek kiemelhetnek egy települést a középszerűségből, és a lakosság és a turisták körében is népszerűvé tehetnek.