Sorszámosztó egységek

Hivmat-SX sorszámosztó

Előre nyomtatott, növekvő számozású sorszámcédulák osztását biztosítja. A sorszámcédulák előre perforáltak (így könnyen leválaszthatók) és tekercsekben helyezhetők a készülékbe.

A különböző színű sorszámtekercsek biztosítják, hogy egy épületen belül több kiszolgálóhely sorszámcédulái megkülönböztethetőek legyenek. A sorszámosztó csak a sorszámcédula letépését biztosítja a tekercsről, a rendszer központi egysége nem értesül az újabb ügyfél megérkezéséről!
Az egység falra szerelhető, vagy állványos változatban készül. 

 

Hivmat-S sorszámosztó

Kisméretű, fali, asztali vagy állványos kivitelű sorszámnyomtató terminál feliratozott rendelő- (ügyintézőhely) választási lehetőséggel, 1-3 sorszámkérő nyomógombbal és beépített hőnyomtató egységgel. 

A sorszámnyomtató a sorszámcédulára nyomtatja a hívószámot, a sorszámkiadás dátumát és időpontját. A sorszámosztás 1-től kezdve folyamatosan növekvő sorrendben történik, egészen addig, míg a kezelő újra vissza nem állítja azt. A sorszámnyomtató egység tokozata magában foglalja a rendszer vezérlő egységét is. A vezérlő egység a rendszer kijelzőjét vezetékes kapcsolattal vezérli. A sorszámnyomtató által nyomtatott szövegcímkék letéphetők.

 

 

Hivmat-SM sorszámosztó

A sorszámosztó maximum 5 db vandálbiztos sorszámkérő nyomógombbal, beépített sorszámnyomtatóval és sorszámcímke levágóval rendelkezik. Az egység tokozatába kerül elhelyezésre a teljes rendszer kezelését ellátó mikroszámítógépes vezérlő egység. A vezérlő egység gondoskodik a sorszámcímkék elkészítéséről, a betegek (ügyfelek) irányításáról és egyszerűsített statisztikák készítéséről.
A rendszer vezetékes hívóterminálok esetén 8 rendelő, ügyintézői hely kiszolgálására alkalmas, 3 központi kijelzőt és 8 ügyintézői kijelzőt kezel és biztosítja 5 féle ügyintézési tevékenység választását.

Rádiós kialakításnál a vezérlő egység 1-5 rendelő vagy ügyintézési hely kiszolgálására alkalmas. A vezérlő egység paraméterezése, a statisztikák nyomtatása a vezérlő egységhez szállított billentyűzetről, vagy egy számítógépről, program segítségével történhet. Az egység fali, asztali vagy lábon álló kivitelben készül.

Hivmat-M sorszámosztó

A sorszámosztó 10 db vandálbiztos sorszámkérő nyomógombbal, beépített nagyteljesítményű sorszámnyomtatóval és sorszámcímke levágóval rendelkezik.
Az egység tokozatába kerül elhelyezésre a teljes rendszer kezelését ellátó mikroszámítógépes vezérlő egység.

 

 

 

 

 

Hivmat-L sorszámosztó pult

A sorszámosztó pult maximum 16 db vandálbiztos nyomógombbal, nagyteljesítményű nyomtatóval és LCD monitorral rendelkezik (ez utóbbi lehet érintőképernyő is, ez esetben a nyomógombok elhagyhatók).A pult tartalmaz továbbá egy számítógépet is, amely összeköttetésben áll a hívórendszer központi vezérlő számítógépével. A sorszámnyomtató egységet közvetlenül a beteg (ügyfél) is kezelheti, de egyes helyeken célszerűbb az ottani munkatársra bízni ennek az egységnek a kezelését. A sorszámosztót többféle kialakításban gyártjuk (igazodva az ügyfél igényeihez).

 

 

 

 

 

Hivmat-XL sorszámosztó pult

A sorszámosztó pult maximum 16 db vandálbiztos nyomógombal, nagyteljesítményű nyomtatóval és LCD monitorral rendelkezik (ez utóbbi lehet érintőképernyő is, ezesetben a nyomógombok elhagyhatók).A pult tartalmaz továbbá egy számítógépet is, amely összeköttetésben áll a hívórendszer központi vezérlő számítógépével. (egyszerűbb rendszerekben tartalmazza a vezérlő egységet is) A sorszámnyomtató egységet közvetlenül az ügyfél is kezelheti, de egyes helyeken célszerűbb az ottani munkatársra bízni ennek az egységnek a kezelését. A sorszámosztó többféle kialakításban gyártjuk (igazodva az ügyfél igényeihez). 

 

 

Önálló asztali sorszámosztó:

Olyan rendszerekben alkalmazható, ahol a sorszámosztást a dolgozók végzik, saját számítógépük segítségével.