Somogy megyei intelligens kijelző hálózat

A pályázati projekt célja volt a köztájékoztatás fellendítése és a terület alapú pályázati (TIOP-források) lehetőségek nyomon követhetőségének biztosítása. A projekt keretében a megyeszékhelyen és a megye járási hivatalaiban oszlopos terminálok, illetve falra szerelt tájékoztató kijelzők kerültek kihelyezésre.

Minden eszközünk internetes kapcsolatot használva, központilag menedzselhető tartalommegjelenítésre képes, célzott marketing és célzott köztájékoztatási felületeket képezve. Segítségével a megyei önkormányzat és a helyi önkormányzatok célzottan szólíthatják meg a lakosságot.

A tartalmak kezelését az LMS rendszer, míg az eszközök felügyeletét a HORUS rendszer biztosítja. 

Egyedi fejlesztésként létrehoztunk szoftveresen egy projekt csatorna rendszert is, mely portálrendszer együttműködési lehetőséget biztosít a járások projektgazdái és a megyei hatóságok között. A projektcsatorna rendszert használva a megyében áttekinthető, tervezhető és visszakövethető módon értesülhetünk a megvalósult vagy jövőbeni fejlesztésekről. A projekt ötletgazdák pedig segítséget kaphatnak a projekt csatorna folyamat során olyan szakemberektől, akik a szakterület elismert ismerői. Ez a megoldás minden internet képes eszközzel és természetesen a kihelyezett tájékoztató pultokkal is elérhető.