Információs terminálok

Termékcsaládunkban, olyan önálló talapzatra szerelt, oszlop- ás pultszerű kialakítású információs pultok szerepelnek, melyek egyedi kialakítással és távmenedzsment lehetőségekkel szolgálják ki a felhasználók, megrendelők igényeit. Az egyedi gyártásnak köszönhetően minden esetben olyan egyedi arculati és designelemeket használhatunk, melyek legjobban tükrözik a megrendelő profilját, vagy a célt, amit szolgálnak.

Kialakításukat tekintve általában az első vagy a hátsó oldaluk osztott, és külön nyitható a hardver elemekhez való hozzáférés miatt. Az eszközök mindegyike saját beágyazott operációs rendszert futtat és kapcsolódik ahhoz a távmenedzsment szoftvereszközhöz melyet cégünk a hatékony és gyors tartalomszolgáltatás elősegítésére fejlesztett ki.

A beltéri terminálok általában porszórt felületűek, míg a külső térre szánt kialakítások korrózióálló borításúak, és a felhasználási célnak megfelelő méretű érintőképernyővel rendelkeznek (19”-42”). Szükség esetén beépített hangszóróval, WI-FI-adóval, érzékelőkkel is felszerelhetők. Lehetőség van akadálymentesítésére is billentyűzet vagy tájékoztató jellegű Braille-felirattal a kezelés segítéséhez. Készülnek egy- és kétoldalas kialakításban is.