Hívó terminál

Rádiós hívó terminál

Kisméretű rádiós távvezérlő két nyomógombbal. Az egyik nyomógomb a beteg hívását, újra hívását biztosítja, a másik nyomógomb a központi egység felé jelzi, hogy az aktuális sorszámú beteg kezelése befejeződött, új beteg hívása kezdeményezhető. Csak automatikusan növekvő hívási lehetőséggel rendelkezik

 

 

 

 

 

Vezetékes hívó terminál

 A rendelőkben, ügyintézői helyeken elhelyezett kis méretű készülékek, 16 nyomógombbal és 16 karakteres, alfanumerikus kijelzővel. A kijelző és a nyomógombok segítségével kezdeményezhető a betegek behívása, továbbítása másik ügyintézőhöz, vagy a beteg soron kívüli hívása.

 

 

 

 

 

Szoftver terminál

Szoftver terminál alkalmazásával az ügyintézők a saját számítógépükön futtatott program segítségével végzik az ügyfelek irányítását. A program a hagyományos ügyfélirányító funkciókon kívül (hívás, lezárás, továbbítás) további hasznos funkciókat biztosít az ügyintézők számára.

 

 

 

 

 

 

 

Web-es hívóterminál

Web-es hívóterminál alkalmazásával az ügyintézők a saját számítógépükön telepített böngészőből végzik az ügyfelek irányítását. A program a hagyományos ügyfélirányító funkciókon kívül (hívás, lezárás, továbbítás) további hasznos funkciókat biztosít az ügyintézők számára. A használat jogosultsághoz kötött.